duo tornado

Kaksi miestä, ison bändin soundit. Duo Tornadon muodostaa Jukka Vehkala ja Teppo Seppänen möyrivine kitaroineen sekä…minidisc-soitin! Yhtye on perustamisestaan lähtien (v.1992) ehtinyt tehdä ainakin 2000 keikkaa sadoilla paikkakunnalla ympäri Suomen. Valtaisaa keikkamäärää selittää osaltaan se, että pojat ovat sopeutuvaisia ja ovat mahtuneet hyvin niin pieneen lähiöpubin nurkkaan kuin Olympiastadionillekin. Duo Tornado on esiintynyt sujuvasti niin kebab-kioskin henkilökuntabileissä kuin valtakunnallisen kauppaketjun vuosijuhlissakin.

Duo Tornadoa kehutaan päättömästä esiintymistyylistään, riemukkaasta vöyhötyksestä. Ohjelmisto koostuu pääosin 70-80-90-luvun popväännöksistä, mutta kyse ei ole mistään nostalgiahömpötyksestä. Pojat ovat etsineet kaikista mahdollisista musiikkiteoksista "ne pahimmat". Käsittelyssä ovat mm. Bye Bye Baby, El Bimbo, Peppi Pitkätossu, Apinamies... Toisinaan syntymävikana saatu taipumus höpöttämiseen katkaisee hittiputken ja ihmisiä on nähty kiemurtelevan mahallaan verbaalisen kurmoottamisen seurauksena. Duo Tornado tekee ”työnsä” aina mittatilaustyönä tilaisuuden ja tapahtuman mukaan, tähän päivään ja tähän hetkeen.

Pojat ovat tulleet tutuksi Holle Holopaisen maata kiertäneestä Frank Pappa -showsta sekä Hohtohetki tv-ohjelmasta, Raisiolaisessa pop-ryhmä SIG:issä he soittivat vuosina 1997-2000. Jukka ja Teppo ovat kuitenkin aina palanneet lähtökuoppiinsa, touhuamiseen kaksistaan.

Jotkut asiat pysyy ja paranee, Duo Tornado vain pysyy!

Ohjelmamyynti: Jari Hämäläinen
puh:+358 504048868 / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.