pekka tiilikainen

Pekka Tiilikainen on tuttu mies useiden orkestereiden solistina, parhaiten muistettaneen mm. Pekka Tiilikainen & Beatmakers.
Uuden, 2014 ilmestyneen ja mainion vastaanoton saaneen, ”Kaislarantaan”- sooloalbumin tiimoilta Pekka tekee keikkaa duona kitaristi Kari Talaslahden kanssa sekä Twisters – yhtyeen kera. Pekan soololevyllä on mukana tuttuja muusikoita mm. Ninni Poijärvi, Olli Haavisto, Mika Kuokkanen jne.

Twisters on beatia, rautalankaa, 50-, 60- ja 70-luvun kitaraiskelmää ja rock´n´rollia suurella sydämellä soittava orkesteri. Kitaristi Kari Talaslahden luotsaaman orkesterin solistina toimiva Pekka Tiilikainen tuo oman countrymausteensa bändin ”slaavilaisen kitaraiskelmän” ja rock´n´rollin riemun täyttämään, tanssikansaa keinuttavaan keikkaohjelmistoon.

Pekka Tiilikainen & Kari Talaslahti Duo ja Twisters & Pekka Tiilikainen ovat oiva valinta niin tanssiravintolaan, pubikeikalle kuin myös yritys- tai yksityistilaisuuksiin. Kaikkialle missä tunnelmallinen, taidokas ja tanssittava musiikki on tarpeen.

Pekka Tiilikainen - laulu ja rytmikitara
Kari Talaslahti - kitara
Harri Tuominen - rummut
Olli Meriläinen – basso

Special guest: Katja Munter; koskettimet, taustalaulu

Tilaa Pekka Tiilikainen - mies ja ääni!

Ohjelmamyynti: Jari Hämäläinen
puh:+358 504048868 / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.