Skip to main content

trace element

Trace Element on loistava, energinen bilebändi, jossa valovoimaisena solistina yleisöä vauhdittaa mainio Henri “Henkka“ Savolainen.

Trace Elementissä soittaa laajasti opiskelleita taitavia ja lahjakkaita ammattimuusikoita, jotka toimivat aktiivisesti Suomen musiikkielämässä, teattereissa ja oppilaitoksissa.

Trace Element on kvartetti, mutta esiintyy tilaisuuden tullen myös duona tai triona. Bändin kotipaikkakunta on Helsinki, mutta keikkareviiri laaja. Monipuolisessa ohjelmistossa on kattava kokoelma pop-, rock-,finnhits- ja disco-musiikin helmiä 70-luvulta nykypäivään. “Treissarin” ohjelmistossa on myös perinteistä tanssi musiikkia sekä jazz- ja latinomusiikkia.

Trace Element keikkailee ahkerasti, hyvällä meiningillä, vuosien kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Bändi luo juhlaan kuin juhlaan ainutlaatuisen tunnelman, aina kuhunkin tilaisuuteen sopivalla ohjelmistolla ja kokoonpanolla.

Trace Element on myös hääbändien parhaimmistoa, joka villistä luonteestaan huolimatta käyttäytyy aina tilaisuuden vaatimalla tavalla.

Ota yhteyttä ja tilaa Trace Element soittamaan tilaisuuteesi!

Trace Element:
Henri “ Henkka “ Savolainen - laulu ja basso
Tomi Ranta-Kahila - kitara ja laulu
Rami Rimpinen - rummut