Skip to main content

lastentaikuri alfrendo

Esityksissä viihtyvät sekä aikuiset, että lapset.

Esitysvaihtoehtoja:
Taikuri Alfrendo ja rakkauden voima - esitys
Taikuri Alfrendo ja rakkauden voima esityksessä kulkee taikuuden rinnalla sanoma rakkauden ja suvaitsevaisuuden voimasta, “jokainen on arvokas ja tärkeä juuri sellaisena kuin on.” Alfrendo hämmästyttää, naurattaa ja laittaa ajatukset hyrräämään.
Suositellaan päiväkodeille, kouluille, kirjastoille, vanhainkodeille, seurakunnille ja koko perheen tapahtumiin.
Esityksen kesto on 45 min. 1 - 6 luokkalaisille ja päiväkoti-ikäisille 30 min.

Taikuri Alfrendon koko perheen taikamatka
Viihdyttävä ja ajatuksia herättävä ytimekäs esitys. Alfrendo hämmästyttää, naurattaa ja laittaa ajatukset hyrräämään. Sopii hyvin erilaisiin koko perheen tapahtumiin. Kesto: 30 minuuttia.

Hauskaa koko päivälle -paketti
Taikuri Alfrendo on käytettävissä koko päivän ajan ja hän voi tehdä päivän aikana jopa 4 esitystä. Alfrendo voi esiintyä päivän aikana myös eri kuntien alueilla. Päiväpaketti on voimassa klo: 8.00 -16.00 välisenä aikana. Tai Alfrendo voi olla paikalla kaupassa, ostoskeskuksessa tai koko perheen tapahtumassa koko ajan 4 tunnin ajan. Hän tekee ilmapalloeläimiä, taikoo makeisia, tekee lähitaikuutta ja sopivin väliajoin esiintyy kerääntyneelle yleisöjoukolle.

Työpajat esitysten yhteydessä:
A) Taikatyöpaja. Taikatyöpajassa Alfrendo opettaa lapsille erilaisia kortti- ja muita taikatemppuja. Maksimi osallistujamäärä 30 henkilöä.

B) Jongleeraustyöpaja Jongleeraustyöpajassa perehdytään perusjongleeraukseen palloilla. Maksimi osallistujamäärä 30 henkilöä.

C) Non-Stop ilmapallotyöpaja Kaikki osallistujat pääsevät itse tekemään ihanan sisäsiistin ilmapallokoiran tai muun mukavan ilmapallofiguurin. Tähän työpajaan ei ole maksimi osallistujamäärää. Kaikkien työpajojen kesto on 1 tunti.

Tilaamalla Alfrendon voit vain voittaa, koska esityksissä on naurutakuu: Jos kukaan ei naura - saat rahat takaisin!

Pyydä tarjous tai tilaa Alfrendo tilaisuuteesi jo tänään!