Skip to main content
Tällä sivulla saat vastauksia yleisimpiin kysymyksiin ohjelmamyyntiin liittyen.

KUINKA PALJON ENNEN TILAISUUTTA OHJELMA KANNATTAA TILATA?

Kannattaa olla yhteydessä mieluummin ajoissa kun viime tipassa. Suosituimmat sesongit, kuten mm. kesähäät, kesätapahtumat, pikkujoulut varataan useimmille artisteilla 6-12 kk etukäteen.
Aina tietty saa ja kannattaa kysyä!

MITEN SAAN TARJOUKSEN ESIINTYJÄSTÄ MAHDOLLISIMMAN NOPEASTI?

Täytä ja lähetä sivuillamme oleva tarjouspyyntölomake, niin saat tarjouksen artistista nopeasti, viimeistään 24h kuluessa tarjouspyynnöstä. Voit toki myös soittaa, myyntimme vastaa arkisin klo 10-18. Jari Hämäläinen, Ohjelmamyynti +358 504048868

MISTÄ KOOSTUU ESIINTYJÄN HINTA JA MIKSI HINTOJA EI OLE ESILLÄ ARTISTIEN ESITTELYJEN YHTEYDESSÄ?

Esiintyjän/esityksen hintaan vaikuttavat esiintymisen ajankohta (arki/viikonloppu, päivä/ilta), sesongit, esiintymisen kesto ja kilometrit keikkapaikalle sekä mahdolliset artistin muut esiintymiset.

TULEEKO HINTOIHIN PÄÄLLE ARVONLISÄVERO?


Esiintymisissä 10% arvonlisävero. Sen sijaan tietyt palvelut, kuten äänentoisto, Kokki kotiin-palvelu, promootio, erilaiset koulutukset ja valmennukset sisältävät 24% arvonlisäveron.

VOINKO SAADA KAUTTANNE ESIINTYJÄN, JONKA ESITTELYÄ EI LÖYDY SIVUILTANNE?

Teemme yhteistyötä useamman eri ohjelmatoimiston kanssa, joten aina kannattaa kysyä myös artisteja jotka kiinnostavat mutta joita ei esitelty artistirosterissamme.

OLEN ETSIMÄSSÄ OHJELMAA TILAISUUTEENI, KUINKA TARKKA ARTISTIHAUN/TARJOUSPYYNNÖN TULEE OLLA?

Lähetä tarjouspyyntölomake ja kerro artistin kohdalla millaista ohjelmaa etsit ellet tiedä vielä tarkasti esiintyjää josta tarjouksen haluat. Artistivalikossa olevat ikonit ja kategoriat auttavat valitsemaan tietyn tyyppiset artistit kaikkien esiintyjien joukosta.

JÄRJESTÄN ENSI KERTAA TAPAHTUMAA, KUINKA ETENEN?

Ota rohkeasti yhteyttä. Meiltä saat apua myös tapahtumajärjestämiseen liittyvissä pulmissa!