Skip to main content

danny´s bollywood dance crew

Danny's Bollywood Dance Crew (DBDC) on Suomen johtava intialaisiin tansseihin ja erityisesti Bollywood-tanssiin keskittyvä tanssiryhmä. Ryhmän johtajana on intialainen huipputanssija ja koreografi Daniel Paul. Tanssiryhmä esiintyy erilaisin kokoonpanoin kaikenkokoisissa tilaisuuksissa, kuten esim. yritysjuhlissa, polttareissa, häissä sekä yritysten virkistyspäivillä. Ryhmässä on sekä suomalaisia että intialaisia tanssijoita.

DBDC'n show vie meidät värien, mausteiden ja suurien tunteiden Intiaan! Taitavat tanssijat, mukaansatempaava musiikki, pukujen väriloisto ja esiintyjien iloinen asenne kuvastavat tämän tanssiryhmän Bollywood-showta. Kaikkia tanssiryhmän esityksiä leimaa autenttisuus ja uskollisuus intialaiselle kulttuurille.

Show'n aikana nähdään monentyylistä intialaista tanssia laidasta laitaan. Vaihtuvat asukokonaisuudet sekä värien ilotulitus ja koristelujen säihke eivät jätä ketään kylmäksi. Tanssiesitysten jälkeen on mahdollisuus rennonhenkiseen yhteistanssiosuuteen yleisön kanssa!

Tanssiryhmän mottona on "We turn novices to artists". Tämä tarkoittaa, että tanssi kuuluu kaikille ja jokaisella on mahdollisuus löytää itsestänsä sisäinen taiteilija DBDC'n riveissä!

Ryhmä tarjoaa myös Bollywood-tanssiopetusta yrityksille, yhteisöille ja yksityisille.

Bollywood-tanssi on intialaista elokuvatanssia. Bollywood-elokuvat ovat värikkäitä ja dramaattisia, ja niissä on runsaasti näyttäviä laulu- ja tanssikohtauksia. Itse Bollywood-tanssi on sekoitus klassista intialaista tanssia, intialaisia kansantansseja sekä lukuisia muita tanssilajeja, mm. jazzia, hiphopia, itämaista tanssia, latinalaisia tansseja sekä diskotanssia.