Skip to main content

fakiiri & kahlekuningas jari tapanainen

Ainutlaatuisia ohjelmanumeroita!

Jari Tapanainen on esiintynyt kahlekuninkaana, fakiirina, tulennielijänä ja tämän hetken ainoana suomalaisena miekannielijänä ympäri Suomea jo yli 15 vuoden ajan. Lukuisat spektaakkelinomaiset kahlenumerot maalla, veden alla ja yläilmoissa ovat tehneet häntä tunnetuksi suomalaisille. Meriitteinä Jarilla on esiintymiset mm. Suomen suurimmilla tv-kanavilla (TV1, TV2, MTV3, Nelonen). Hän on esiintynyt mm. viidessä suorassa tv-lähetyksessä, joista suurin yleisö, yli miljoona katsojaa, on ollut Putouksen finaalilähetyksellä 2012.

LAVASHOW
Jari Tapanaisen show voi rakentua yhdestä tai useammasta näyttävästä ohjelmanumerosta. Esityksiä voi olla useampi lyhyt setti tapahtumanne aikana tai sitten yksi pidempi show. Show'sta voidaan rakentaa monipuolinen kahlekuningas- ja fakiirinumeroilla. Se voi olla täysin musiikkitaustainen tai sisältää alustukset ja välispiikit huumorilla höystettynä. Show voidaan kustomoida tapahtumaanne sopivaksi mahdollisuuksien mukaan.

SPEKTAAKKELIT
Kun olette hyvissä ajoin liikkeellä, niin Kahlekuningas Jari Tapanainen voi suunnitella ainutlaatuisen kahlenumeron tapahtumaanne. Jari on ideoinut ja suorittanut useita vaaramomentillisia kahlenumeroita vuosien varrella. Esimerkkejä ns. spektaakkeista: Erilaisia vapautumisnumeroita nosturista roikkuen, vedenalaiset kahlenumerot, rovionumero, vapautuminen kaasukammiosta jne.

Jarin monipuoliset taidot tuovat taatusti ainutlaatuista ohjelmaa tapahtumaanne – pyydä tarjous!