Skip to main content

taikuri joni pakanen

Saako olla stand up-taikaa, close up-taikaa, improvisaatiota tai kaikkea näitä?

Jos etsit laadukasta taikuriohjelmaa yritysjuhliin, pikkujouluihin tai vaikka kansainvälisen seminaarin iltajuhlaan, edessäsi on monipuolinen viihteen ammattilainen, joka tuo tilaisuuteesi taikuutta tyylillä!

Stand up -taikashow “Koomista magiikkaa - Maagista komiikkaa”. Ohjelma on todella hauska show-tyyppinen ohjelma, joka voi tapahtua esiintymislavalla tai lattiatasolla yleisön edessä ja jota kaikki vieraat seuraavat samanaikaisesti. Ohjelma on erittäin interaktiivinen, joten jokainen katsoja tuntee tulleensa huomioiduksi show’n aikana. Ohjelmaan kuuluu myös vierailevia “tähtiä”, kun mukaan lavalle pääsee innokkaita, vapaaehtoisia avustajia yleisön joukosta. Show’ssa yhdistyvät nokkelalla tavalla komiikka ja ällistyttävät taikatemput, mikä takaa sen, että yleisö saa nauraa vedet silmissä.” - Ohjelman kesto 30min - 45min Katso video ohjelmasta.

Lähitaikuus / Close up -taikuus “Saisiko olla Lähitaikuutta pöytiin tarjoiltuna? Taikuri viihdyttää vieraita esiintyen heidän joukossaan pöydästä toiseen kiertämällä. Hauskat ja ennen kaikkea ihmeelliset taikatemput tapahtuvat aivan katsojien silmien edessä, usein jopa heidän omilla esineillään heidän omissa käsissään. Rento ja mukava esiintyjä tutustuu vieraisiin ja pitää tilaisuuden tunnelmaa yllä, jotta jokainen vieras varmasti tuntee olonsa huomioiduksi.” - Ohjelman kesto 1 h - 1,5 h Katso video ohjelmasta.

Juontaja / Taianomainen illan isäntä “Taikuri juontaa iltaanne tehden tilaisuudesta rennon ja mukavan niin yleisölle, järjestäjille kuin esiintyjillekin. Juontojen yhteydessä tehdään myös pieniä taikuuksia.” - Ohjelman kesto tilaisuuden mukaan.