Skip to main content

kai kuutamo

Kai Kuutamo on jongleeraukseen keskittynyt sirkustaiteilija, jolla on takanaan kymmenen vuoden esiintymiskokemus ja lukemattomat tunnit harjoittelua. Hän on koulutettu sirkustaiteiden opettaja, Sirkussirkus Putiikin omistaja, Herttakuninkaat-ryhmän toinen perustajajäsen ja myös Multi Bueno -festivaalin perustaja ja järjestäjä.

Kuutamo on opiskellut jongleerausta Suomessa ja Ukrainassa, esiintynyt muun muassa Englannissa, Saksassa, Belgiassa, Ruotsissa, Eestissä, Thaimaassa ja Kambodzassa, voittanut katuesiintymisen Suomen mestaruuden, rikkonut jonglöörauksen Suomen ennätyksen sekä pitänyt yllä kaksi vuotta sirkuskoulua Kambodzassa.

Nykyään hän työskentelee pääasiassa Suomessa esiintyen yksin, Herttakuninkaat-ryhmän tai Aimo Annoksen kanssa. Esiintymispaikat vaihtelevat lasten festivaaleista vanhainkoteihin sekä suurtapahtumista pieniin syntymäpäiviin.

Esitys perustuu verbaaliakrobatian, improvisaation, huumorin ja näyttävien jongleeraustemppujen yhdistelmään. Vuorovaikutus yleisön kanssa on merkittävässä roolissa. Kai Kuutamo Show sopii mihin tahansa tilaan ja tilaisuuteen, ja se voidaan esittää kolmella eri kielellä tai haluttaessa jopa sanattomasti tai esim. juontojen yhteydessä.

Tilaa vauhdikas Jonglööri Kai Kuutamo tapahtumaasi!