Skip to main content

markojuhani rautavaara

Markojuhani on lauluntekijä, jonka tuotannossa ja esiintymisissä maistuu elämä ja rakkaus.

Maaseudulla viihtyvä, Chihuahua-studiotaan pitävä Markojuhani Rautavaara, musiikin moniottelija ties kuinka monennessa polvessa, keikkailee ahkerasti mitä moninaisimmilla kokoonpanoilla. Keikkailun ohella MJR vetää lauluntekijäkursseja, nuorten bändipajoja, elokuva- ja teatterimusiikkiproduktioita ja mm. äänimaisemia valokuvanäyttelyihin, runolevyihin, luonut ja esittänyt livemusiikkia vanhaan mykkäelokuvaan.

Hän on säveltänyt, sanoittanut ja sovittanut musiikkiaan uskomattoman monipuolisesti, aina kulloisenkin projektin mukaan. Markojuhani Rautavaara keikkailee ja konsertoi seuraavilla kokoonpanoilla aina trubaduurikeikoista maailmanorkesteriinsa viljellen elämänmakuista ja omakohtaisiin kokemuksiin pohjaava musiikkiaan, josta sävyt eivät lopu:

MRJ-Soolo/Duo Ohjelmisto hetken ja yleisön mukaan.

Duona tai mies ja kitara.

Rautavaara & Teräskielet 4-5 henkinen ryhmä, joka esittää mm. Turenki Recorsin julkaiseman uuden albumin materiaalia.

Rautavaara Worldorchestra 7-miehistöinen eri etnisiä musiikkilajeja yhdistelevä kokoonpano, jossa soittaa mm. Kuunkuiskaajat ja Sakari Kukko


Cosmo-Music-Band Eri puolilla Eurooppaa esiintynyt New Age –kokoonpano, joka yhdistää musiikkiinsa myös muut ihmisen aistit.

Pyydä tarjous ja tilaa elämys!