Skip to main content

silmänkääntäjä martti siren

Taikuri, silmänkääntäjä Martti Sirén Yksityistilaisuuksiin, merkkipäiviin, saunailloista polttareihin ja harjannostajaisiin, messuosaston huomionherättäjästä, asiakastilaisuuksien tunnelman kohottajaksi! Martti Sirén tuo tilaisuuksiisi taikuuden perinteen ja historian ja sekoittaa sen tämän päivän ihmeisiin.

Salonkitaikuutta suuremmille ryhmille ja lähitaikuutta pöydästä pöytään.

Sirén on järjestänyt useita taikurikursseja niin kansalaisopistoissa kuin muuallakin nuorille, aikuisille, partiolaisille, larppareille, opettajille ja toisille taikureille. Perinteisten taikurikeikkojen lisäksi Sirén on rakentanut taikuriohjelman näkövammaisille, sekä tehnyt useita eri aikakausien taikurirooleja, joissa historian tarkkuus ulottuu esitettäviin temppuihin saakka. Oletko kuullut termistä Slow Food?

Se on ruokaa ja ruuanlaittoa rakastavien vastaisku pikaruokaloille ja kiireiselle syömiselle. Martti Sirénin lähitaikuutta voidaan kuvata samanlaisella termillä, Slow Magic.

Siinä katsojalle annetaan aikaa viihtyä ja nauttia mystisestä taikuudesta ja löytää itsestään omat taikavoimat. Kiireetöntä taikuuden tunnelmaa!

Tilaa silmänkääntäjä Siren tilaisuuteenne!