Skip to main content

tia cohen

Tia Cohen on punahuulinen, syntyperäinen pariisitar. Hän on räväkkä, tunteellinen, ranskalaiseen tapaan puhelias ja energinen.

Pitkään Punavuoressa, Helsingissä asuneena Tia on ansainnut arvonimen "Punavuoren varpunen". Sillä viitataan Tian suurieleiseen, ja sydämeenkäyvään tapaan muuttaa esiintymisellään punavuorelaisbaarien tunnelma vastaamaan pariisilaiskapakoiden tiivistä, elämänmakuista sykettä.

Tian keikalla voi kokea niitä tunteita, joita Edith Piaf aikoinaan aiheutti mullistaessaan chanson-laulukulttuuria 50-luvun Pariisissa.

Suurten tunteiden tulkitseminen on Tia Cohenin juttu. Hän kokee Édith Piafin tarinat omakohtaisesti erittäin koskettavina ja väittää syntyneensä väärään aikaan. ”Édith Pia:fin tyyli on kuitenkin nyt heitetty narikkaan ja tulkitsen laulut suurieleisesti, tunteella, oman persoonani kautta” Tia kertoo.

Tia Cohen Goes Edith Piaf on nähty niin Finlandia talon lavalla kuin Kulttuuriratikassakin, Art goes kapakka-festareilla sekä lukuisissa ravintoloissa ja yritystilaisuuksien ohjelmanumerona.

Esitys käy mainiosti esim. pikkujouluihin, show& dinner-iltoihin, syntymäpäiväjuhliin, yritys- ja yksityistilaisuuksiin - eli tapahtumiin, joissa kaivataan tyylikästä ja ajatonta ohjelmanumeroa.

Tia Cohen Goes Edith Piaf on saatavana joustavasti aina duosta suurempaan bändikokoonpanoon tilaisuuden luonteen mukaan!